Stichting

Als ‘stichting’ hebben we zeer bewust voor een organisatievorm gekozen om onze missie te gaan volbrengen. Er wordt zonder winstoogmerk gewerkt om keeperstraining in de regio op een ‘nieuwe’ manier te organiseren en aan te bieden.
Onze keeperschool is vol in ontwikkeling, ambitieus en werkt keihard aan één doel: de persoonlijke ontwikkeling van jeugdkeepers. Deze ontwikkeling vindt op verschillende niveaus plaats; breedtesport en topsportniveau.

Breedtesport

Wij hebben een structuur opgezet om vanuit de breedtesport (de amateurclub in de regio) een gestructureerd aanbod van kwalitatief goede technische keeperstrainingen te voorzien. Dit vormt de basis van de keeperschool; toegankelijke trainingen vanuit één visie en onder leiding van professionele keepertrainers.

Het fundament, de basis van de keeperschool, is gelegd en we kunnen in de toekomst gaan uitbreiden. Door kennisdeling, betrokkenheid en verbinding met amateurclubs willen wij een bijdrage leveren aan het enthousiasme om op een goede manier met de jeugdkeepers aan de slag te gaan

‘Kennis is het enige dat je kunt vermenigvuldigen door te delen’

‘Vanuit een gezamenlijke passie verbinding en enthousiasme creëren’

Topsport

Vanuit de basis, de ‘breedtesport’, gaan we de geselecteerde keepers binnen de onafhankelijke keeperschool de kans om zich door te ontwikkelen op het allerhoogste niveau.

Dit gebeurd op een centrale plek waar de beste met de beste trainen onder leiding van de beste trainers. Deze talentengroep krijgt een individueel trainingsaanbod dat gericht is op drie vlakken: technische keeperstraining, fysieke training en persoonlijkheidstraining.
Hiervoor werken we samen met professionals uit diverse werkvelden. Deze kennis laten we weer terug vloeien in de op elk niveau in keeperschool.

Kijk in de spiegel, daar ligt je uitdaging